Kontrola pristupa

Kontrola pristupa

    Kontrola pristupa se može izvesti na više načina: šifom, karticom, otiskom prsta ili prepoznavanjem lica. Na vrata se montira električna brava i odgovarajući čitač koji može biti samostalni ili umrežen u sistem radi centralizovane kontrole svih vrata u objektu.Naravno da to ne moraju biti klasična vrata. Moguće je kontrolisati rampe, klizne kapije, rolo resetke i slično.

CENOVNIK - KONTROLA PRISTUPA
CENOVNIK - COMMAX, MAZI
CENOVNIK - IP VIDEO INTERFONI

vrata

    Na lageru imamo i par elektronskih brava YALLE i ASSA ABLOY koje brzo i lako možete sami montirati na bilo koja vrata. Cena od 180 EUR odgovara vrhunskom kvalitetu koji ove brave nude.

yale3110   assa
Yale 3110 - montaža                              Assa Abloy 8810 - montaža


Evidencija radnog vremena

    Evidencija radnog vremena je zapravo unapređeni oblik kontrole pristupa jer se pored automatizovanog otvaranja vrata vrši i zapis tačnog vremena ulaska i izlaska pa je moguće kasnije napraviti obračun vremena provedenog na radnom mestu.
tfs80
TFS80 - Biometriska kontrola radnog vremena

Automatske rampe za parking

Automatske rampe za parking. Otvaranje na karticu, privezak, sifru, otisak prsta. Automatsko otvaranje preko detektora metala kada se automobil priblizi sa unutrasnje strane. Automatsko spusanje posle 30 sekundi. Foto celijska zastita od prevremenog spustanja.

rampa

Štampa ID kartica

    Tehnikom poseduje termalni printer MAGICARD ENDURO 3E za štampu na RFID karticama. Cena štampe zavisi od broja kartica, personalizacije i boje. Vršimo i uslužnu štampu na vašim karticama. 

enduro