Kontrola pristupa

Evidencija radnog vremena

    Evidencija radnog vremena je zapravo unapređeni oblik kontrole pristupa jer se pored automatizovanog otvaranja vrata vrši i zapis tačnog vremena ulaska i izlaska pa je moguće kasnije napraviti obračun vremena provedenog na radnom mestu, izveštaj o kašnjenjima i ranijim izlascima.

time attendance


Kontrola pristupa

    Kontrola pristupa se može izvesti na više načina: šifom, karticom, otiskom prsta ili prepoznavanjem lica. Na vrata se montira električna brava i odgovarajući čitač koji može biti samostalni ili umrežen u sistem radi centralizovane kontrole svih vrata u objektu. Naravno da to ne moraju biti klasična vrata. Moguće je kontrolisati rampe, klizne kapije, rolo resetke i slično.

vrata


RFID kartice sa štampom

    Tehnikom poseduje termalni printer MAGICARD ENDURO 3E za štampu na RFID i MIFARE karticama. Kod štampanja termo transfer metodom, kartica i ribon se kreću zajedno ispod termalne glave za štampanje. Kako se elementi glave štampača zagrevaju, mastilo se prenosi sa ribona na karticu. Ribon se satoji iz 4 osnovne boje CMYK + zaštitni sloj. Slika je sjajna i postojana. Cena štampe zavisi od broja kartica, personalizacije i boje.

enduro


Možemo ponuditi štampu na RFID karticama po vrlo povoljnim cenama:

Jedna boja (crvena, plava, zelena ili crna) jednostrano           =   60 din
Pun kolor (CMYK) jednostrano, personalizovano                     = 120 din
Blanko RFID kartica 125Khz                                                  =   30 din
Blanko MIFARE kartica 13.56Mhz                                          =   40 din